Babushka junassa matkalla itään

Babushka junassa matkalla itään
Babushka

tiistai 27. syyskuuta 2016

Vuokra-asuntoja Harkovassa

Mikäli suunnitelmissa on lähteä syystä tahi toisesta visiitille Ukrainan toiseksi suurimpaan kaupunkiin eli Harkovaan, on seuraavassa yksi varteenotettava vaihtoehto majapaikan tarjoajaksi.

Kharkov Rent on firma joka tarjoaa erikokoisia asuntoja lähellä Harkovan keskustaa. Kyseessä on lyhytaikainen vuokraus huoneiston voi vuokrata vaikka vain yhdeksi yöksi.

Edullisemminkin asunnon Harkovasta varmasti löytää mutta ukrainan- tai venäjänkieltä taitamattomalle Kharkov Rent on kuitenkin aivan kohtuuhintainen vaihtoehto. (Halvempia vaihtoehtoja täällä ukrainaksi/venäjäksi: http://www.olx.ua/nedvizhimost/arenda-kvartir/kvartiry-posutochno/kharkov/)

Edullisimmat studio-asunnot ovat hinnaltaan 15$/yö eli euroissa hieman vähemmän.

Yritys järjestää myös muita kuin majoituspalveluja. Tarjolla neljä erilaista kaupunkikierrosta, kuljetuspalvelu joko Kiovan tai Harkovan lentokentältä, tulkkauspalvelu sekä mahdollisuus tilata asuntoihin ruokaa tai siivooja. Myös vaatteet voidaan hakea pestäväksi.

Lisätietoa firman nettisivuilta: www.kharkovrent.com tai Olga Zhygarevalta. Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011681273357&fref=ts


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti